TILLYKKE!


Du har netop truffet et valg om at blive en del af verdens bedste frivillige og vi glæder os rigtig meget til at byde dig velkommen på et eller flere af vores arrangementer.

For at fuldende din registrering skal du gennem to trin, så vi sikrer at vi har alle de rigtige oplysninger på dig.

TRIN 1: Udfyld dine personlige oplysninger.


For at kunne give dig den bedste oplevelse på vores arrangementer, kræver det at vi har dine personlige oplysninger. Dine oplysninger bliver naturligvis behandlet fortroligt.

TRIN 2: Giv samtykke til indhentning af straffe- og børne-attest via e-Boks med Nem-Id.


For at blive/være frivillig i Muskelsvindfonden, skal man kunne fremvise en ren straffeattest og en ren børneattest (udvidet straffeattest), og du skal derfor give dit elektronisk samtykke på, at vi må modtage disse oplysninger.

Du vil derfor, i løbet af den næste uges tid, modtage to mails i din e-Boks, ang. elektronisk samtykke, fra Rigspolitiet.

Du skal blot åbne disse to mails fra Rigspolitiet i din e-Boks og følge anvisningerne - derved giver du Muskelsvindfonden tilladelse til at modtage de nødvendige oplysninger.

Vær opmærksom på at begge samtykkeerklæringer skal godkendes af dig, før din ansøgning kan færdigbehandles.

Først når din ansøgning er færdigbehandlet, får du adgang til vores hjemmeside - Crewet.dk - hvor du kan tilmelde dig som frivillig på vores arrangementer.

CIRKUS SUMMARUM

Som frivillig på Cirkus Summarum, bliver du en del af et stort fællesskab. Der er cirka 37 frivillige om dagen på cirkuspladsen, og alle frivillige arbejder hver dag sammen med hinanden, sammen med ansatte og sammen med cirkusartister for at få skabt verdens bedste cirkusforestilling. Læs mere her:

[cirkussummarum.dk]
GRØN KONCERT

En af vores væsentligste aktiviteter er medvirken på Grøn Koncert.

Her arbejder ca. 750 frivillige i uge 29 og 30. Du kan læse mere via linket herunder.

[groenkoncert.dk]
HVEM ER VI

På Frivillighedskontoret er vi 3 personer; Jacob Bostrup, Julia Naldal og Gitte Valentin Sørensen. Vores fornemste opgave er at få alle frivillige til at føle sig set, hørt og forstået.

Vi kører efter et årshjul med indsatsområder og koordinerer de mange opgaver der hører til, når så mange frivillige skal på landevejen gennem 3 måneder

FACEBOOK

Facebook bliver brugt som en vigtig del af kommunikationen mellem fonden og de frivillige.

[Crewet – Muskelsvindfonden]

Gruppen er for alle frivillige på tværs af alle arrangementer og for ansatte i fonden. Gruppen benyttes til, at man kan dele sine oplevelser, stille spørgsmål eller at fonden kan interagere eller komme med information til dig som frivillig.

Derudover findes flere forskellige grupper, hvor du kan finde mere information om de enkelte arrangementer. Du finder et link til grupperne under fanen ”kontakt”.

KONTAKT

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på såvel email som på telefon.

Vores telefontider er mandag til torsdag kl. 9:00-15:00 og nummeret er 8948 2222.

Vores email er
[crewet@
muskelsvindfonden.dk]


Hvis du vil ringes op udenfor vores telefontid, kan du skrive det i en mail.