HJEM BLIV FRIVILLIG OM CREWET ARRANGEMENTER KONTAKT OS LOGIN

ROSKILDE FESTIVAL

På Roskilde festival er vi hvert år afsted med et hold der driver forskellige madboder, for at samle ind til Muskelsvindfonden. I 2019 har vi fire boder, hvor vi laver pizza i den ene bod, og serverer gourmet-dåsemad i de andre tre båder kaldet DÅS'N. Vores boder er placeret i tre forskellige områder på festivalen: Street, East og Countdown.

Når man melder sig tli Roskilde kommer man til at arbejde i én af boderne. Hver bod er i princippet ét stort hold, men I er delt op i tre grupper, der som udgangsounkt er på arbejde samme tid. Det vil sige du får et chefhold og har de samme mennesker at følges med til og fra arbejde hver dag. På holdet er der desuden tilknyttet en bodchef/kok der vil være tilstede i tavle perioder og under oplæring. Vagterne er fordelt rundt på alle tider af døgnet, da boden skal være bamendet 24/7. Man arbejder ca. 57 timer i løbet af festivalen, og har en nogenlunde døgnrytme. Vagterne er på mellem 8 og 12 timer, men langt de fleste er på 9-10 timer, hvilket betyder man har ca 6 vagter i alt.

Til gengæld for at du arbejder får du billet til festivalen, din transport betalt, arbejds t-shirts og sweatshirt, al mad og drikkevarer alle de dage du er der, samt overnatning under tag (slagteriskolen) og varme bade og rene toiletter hele ugen :-) Kort sagt sørger vi for alt praktikken, og betaler regningen - og du knokler og fester .-)

Vi har et boområde på slagteriskolen (ZBC), hvor vi lejer en del af skolen. Her kan vi holde vores egne fester og sociale arrangementer og generelt tilbringe tid sammen når vi har fri. Muskelsvindfonden planlægger forskellige mindre aktiviteter i løbet af ugen, men det er også muligt selv at tage initiativ til noget hvis man gerne vil lære hinanden at kende på kryds og tværs af holdene. Vi er i alt ca 180 mennesker afsted sammen, så der er rig mulighed for at få nye venner og bekendtskaber, men også muligt at være afsted som par eller vennepar og følge hinandens døgnrytme.

Hvis du har spørgsmål, kan du formentligt finde svaret her på siden under FAQ-fanen, eller "sektioner". Men hvis ikke er du altid velkommen til at skrive til Stephie på stan@muskelsvindfonden.dk

Vi håber vi ses på Roskilde til sommer.

×

Oprettelse som frivillig

Hemmelig adresse
Hemmeligt telefonnummer Jeg giver mit samtykke til indhentning af straffe- og børne-attest via e-Boks med Nem-Id

× Avatar
Husk mig
Glemt password?

× Avatar

× Avatar
TAK fordi du har valgt at blive frivillig i Muskelsvindfonden - vi glæder os til at se dig på et af vores arrangementer!
Dette er din bekræftelse på at vi har registreret dine oplysninger - nu mangler vi blot politiets godkendelse af din straffeattest og din børneattest, får du modtager en velkomstmail fra os.

Straffeattest & Børneattest godkendelse - hvordan?
Du vil i løbet af den næste uges tid, modtage to mails i din e-Boks, ang. elektronisk samtykke, fra Rigspolitiet.
Du skal blot åbne disse to mails fra Rigspolitiet i din e-Boks og følge anvisningerne - derved giver du Muskelsvindfonden tilladelse til at modtage de nødvendige oplysninger.
Vær opmærksom på at begge samtykkeerklæringer skal godkendes af dig, før din ansøgning kan færdigbehandles.

OBS - Når du har godkendt begge henvendelser fra Rigspolitiet, vil du inden for få dage modtage en velkomstmail (tjek evt. dit spamfilter hvis du ikke har modtaget den senest en uge efter du har givet samtykke.)

Velkomstmailen indeholder dit personlige login samt kode, så du kan logge ind på Crewet.dk og tilmelde dig som frivillig på vores arrangementer.

Mens du venter:
-kan du evt. læse vores Frivillighedshåndbog som fortælle hvad det vil sige at være frivillig hos Muskelsvindfonden. Download den her: https://muskelsvindfonden.dk/crewet/frivillighedshaandbogen/
Vil du gerne læse mere om et specifikt arrangement kan læse turbøgerne for vores større arrangementer. Du kan downloade turbøgerne under punkt 9 i vores FAQ: https://muskelsvindfonden.dk/crewet/faq/

Find os på Facebook MSF Frivillighedskontoret er vores officielle gruppe: https://www.facebook.com/Frivillighedskontoret
Det Grønne Crew er vores frivilliges egen gruppe. Her kan du stille spørgsmål om alt omking vores arrangementer og få et lynhurtigt svar: https://www.facebook.com/groups/4955203005/?fref=ts
Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på crewet@muskelsvindfonden.dk eller på telefon 8948 2222.

Endnu en gang en kæmpe tak til dig, fordi du har lyst til at være frivillig for Muskelsvindfonden.