HJEM BLIV FRIVILLIG ARRANGEMENTER OM CREWET KONTAKT OS KALENDER FAQ NYHEDER LOGIN

NYHEDER

Så er vi endelig nået så langt i planlægning, at vi nu kan fortælle, at Grøn21 bliver udvidet til fire uger i juli, hvor vi samlet afholder 16 koncerter for op til 160.000 gæster i alt, dvs. max 10.000 gæster pr. koncert.
Det bliver fire uger med musik over det ganske land med koncerter fra torsdag-søndag i alle ugerne. Vi er ikke helt færdige i planlægningen, men lige nu arbejder vi ud fra, at vi besøger i alt ni forskellige byer – ergo nogle af byerne besøger vi både to og tre gange. Vi knokler stadig på, med at lukke aftale med diverse kommuner, så den specifikke plan for hvornår vi er hvor, må desværre vente lidt – men vi er stolte af at kunne sige, at #Grøn21 ligger i ugerne 27, 28, 29 og 30.
Vi forventer at åbne for tilmeldingen i starten af det nye år, men allerede nu har vi i samarbejde med en gruppe sektionschefer, defineret i hvilket omfang, det er muligt at deltage som frivillig:
Vi ser det lidt som to Grøn-ture, som vi kender det, bare i mindre skala, men opbygget på samme måde, Men hånden på hjertet, så er der stadig mange forhindringer på vejen og Brostrøm og Frederiksen kan nå at ændre tingene mange gange endnu. Det betyder at det stadigt er et kæmpestort ”HVIS SÅFREMT IFALD” om det overhovedet bliver muligt at afholde eks. overliggerdage. Men hvis det sker, så er det vores ydmyge håb & ønske, at du enten deltager i de første to uger eller de sidste to uger ????
 
De bedste julehilsner
Dit Crewkontor

I indsamlingsafdelingen har vi stillet os selv nogle spørgsmål om corona situationen. Det er både ift. hvordan vi takler situationen, hvordan vi forholder os til corona, hvordan 2020 har været for medlemmerne og økønomisk. 

Læs om det hele her.

De bedste hilsner

Dit Crewkontor

Kære frivillige. Til de af jer, som har lyst til at deltage online, så afholdes der på lørdag begravelse & digital gravøl for Evald Krog, Muskelsvindfondens stifter og tidligere formand gennem 40 år.
Tid og sted
Lørdag den 12. december 2020
Kl. 13.00 livestreames Evald Krogs begravelse på

Kl. 15.00 – 17.00 digital gravøl via Zoom. Du kan læse mere her og finde link til Zoom her: https://muskelsvindfonden.dk/begivenheder/gravoel-for-evald/

Til de af jer som har lyst til at læse mindeord, så findes der utroligt mange smukke ord, skrevet om Evald Krog her på Muskelsvindfondens hjemmeside: https://muskelsvindfonden.dk/evald-krog-1944-2020-2/

De bedste hilsner
Dit Crewkontor

MUSKELSVINDFONDEN // EVALD KROG BEGRAVES LØRDAG DEN 12. DECEMBER KL. 13.
På grund af Covid19 er begravelsen desværre kun forbeholdt særligt inviterede, men du kan følge begivenheden, når vi livestreamer fra Muskelsvindfondens officielle Facebookside 

. Under livestreaming har du mulighed for at sende Evald en sidste hilsen med på hans sidste rejse.

Flere af jer har efterspurgt, hvordan man som frivillig kan bidrage og vise sin opbakning. I stedet for at give blomster, ønsker familien bidrag til Muskelsvindfonden, og vi er meget taknemmelig for bidrag, store som små.

Bidraget kan ske via MobilePay eller bankoverførelse.

Læs mere & se MobilePay nr. & konto nr. her: https://muskelsvindfonden.dk/.../evald-krog-begraves.../

Flere af jer har foreslået at lave en mindeplade, en citatplakat eller andet. Der er allerede blevet lavet en form for mindeplade, da Evald stoppede som formand. Men vi tager jeres gode idéer med videre, og skal nok komme med en opdatering på, om der bliver lavet noget og evt. hvad der bliver lavet.

De bedste hilsner
Dit Crewkontor

MUSKELSVINDFONDEN // EVALD KROG 1944-2020.
Muskelsvindfondens grundlægger og en af hovedpersonerne bag Grøn, Evald Krog, er gået bort.
Evald skabte frivillighedens DNA og gik forrest og viste vejen for, at det umulige kan gøres muligt.
For det, er vi mange der er ham meget taknemmelig.
Vi mindes hans lidenskab for musik, fest, farver & Crewet.
Vores tanker går til familien.
 

RØDE KORS, COOP, ROSKILDE FESTIVAL OG KRÆFTENS BEKÆMPELSE HAR SIDEN 2015 VALGT AT HYLDE DANMARKS FANTASTISKE FRIVILLIGE. PRISEN TIL DANMARKS FANTASTISKE FRIVILLIGE SKAL VÆRE MED TIL AT SÆTTE FOKUS PÅ OG ØGE INTERESSEN FOR DET FRIVILLIGE ARBEJDE.
Muskelsvindfonden har nomineret & til prisen som Danmarks fantastiske frivillige i 2020. De for tjener en KÆMPE hyldest for deres indsats og engagement i Crewet ????Tunsind tak fordi I altid bakker op, tager initiativ og udfordrer os ??
I kan læse deres nomineringer her: https://www.fantastiskefrivillige.dk.
Juryen har allerede udvalgt 10 finalister og desværre kom der ingen crewere i finalen i denne omgang. Vi vil dog gerne hylde Louise & Mike alligevel og sender derfor jer begge en pærfekt gave. For selv om I ikke er Damarks fantastiske frivillige i juryens øjne, er I pærfekte crewere i vores øjne ???? I og resten af Crewet gør en kæmpe forskel for Muskelsvindfonden og vores medlemmer og vi er MEGA stolte af jer alle ????
#fordivielskerfrivillige
De bedste hilsner
Dit Crewkontor

VI LUKKER GAVEORDNINGEN NED I SIN NUVÆRENDE FORM OG TÆNKER NYT EFTER NÆSTE SÆSON.
Gaveordningen har eksisteret siden 2014 og har siden været måden, hvorpå MSF, i form af en fysisk gave, anerkendte frivillige som havde lagt en særlig indsats – eks. jubilarer, Sektionschefer, Sluk-opbygningsholdet, etc.
Ordningen fungerer i grove træk fint, men vi er også blevet udfordret på om man i virkeligheden kunne anerkende på en bedre og anderledes måde, end at man som modtager, selv skal vælge sin egen gave i et katalog.
Grundet en sommer uden CS, RF og Grøn, Sluk, osv. er antallet af modtagere naturligvis begrænset og vi har derfor besluttet at lukke ordningen ned, og vil i efteråret 2021 skabe en ny og bedre måde at anerkende jubilarer, Sektionschefer og andre som har lagt en særlig indsats.
OBS – har man haft jubilæum eller været Sektionschef på enten LEGO og/eller Grønnere Grøn i år, sender vi naturligvis en gave ?
 
DBH CREWKONTORET

Nu er billetsalget til Cirkus Jul startet. Mange af jer har allerede delt budskabet, 1000 tak for det.

Som i Cirkus Summarum er der også i Cirkus Jul en Cirkusplads, som åbner 1,5 time før forestillingen starter. På cirkuspladsen er der et udvalg af mad og drikke, og oplevelser for hele familien. Det er disse oplevelser, vi håber, at du som frivillig vil være med til at skabe. Oplevelserne på Cirkuspladsen er stadig under udvikling, men vi påtænker, at der skal bruges ca. 22 frivillige pr. dag.

Når du i morgen logger ind på Crewet.dk, beder vi dig give samtykke til, at vi må indhente din straffe- og børneattest. Når vi har indhentet denne, og den er godkendt giver vi dig atter adgang til Crewet.dk, hvor du kan tilmelde dig Cirkus Jul 2020, men også vores andre arrangementer.

Dvs. vi åbner altså allerede for arrangementerne fra på fredag (eller næste gang du logger ind). Det har vi besluttet, fordi vi særligt gerne vil give nye et "Call to action", hvor de kunne tilmelde sig med det samme, de melder sig ind. Derudover kunne vi ikke se, hvorfor I ikke bare skulle have mulighed for at kunne tilmelde jer med det samme.

Læs mere om Cirkus Jul på hjemmesiden her: https://cirkusjul.dk/
 
Følg og del (helt vildt) gerne Cirkus Jul på FB her: https://bit.ly/2sJPzsy

 

Væbn dig med tålmodighed – det bliver langt :-)

Kære Crewere. Årets afslutning nærmer sig og vi vil forsøge at give jer et overblik på hvad vi arbejder med og hen i mod i det nye år.

Hvert år bruger vi efteråret og vinteren på at evaluere på det gamle år og udvikle på det nye år – valgene bliver taget på baggrund af crewevalueringer, publikumsevalueringer, erfaring fra sommeren, indblik fra partnerskaber og hvad vi ellers kan samle sammen af viden.

De overordnede indsatsområder for frivillighed 2020 er:

Derudover er der nogle indsatsområder for arrangementerne der er relevante for crewet på de forskellige arrangementer (Vi har en printet bog på 60 sider med disse områder beskrevet, så vi har forsøgt at sortere lidt i det for jer ????)

 

OG…. Sidst men ikke mindst har vi afholdt sektionschefweekend hvor alle chefer havde mulighed for at komme med emner der kunne/skulle udvikles på, og lave workshops på baggrund af det. Det gav os 15 super spændende temaer, inklusiv en masse løsningsforslag som vi glæder os helt vildt til at arbejde med og forhåbentligt indfri en masse af:

 1. Bemanding hele året

 2. Samarbejdspartenere Grøn

 3. Rekruttering af nye crewere

 4. Hvordan møder vi de frivillige bedre?

 5. Intern Catering Grøn

 6. Hvordan bliver det federe at være i konsum (Grøn)

 7. Hvor er det nemt at være bæredygtig

 8. Cirkus jul – hvad er vigtigst for crewsucces

 9. Bedre modtagelse og dermed fastholdelse af nye frivillige

 10. Plads til Forskelle fremadrettet

 11. Lokalcrewere: hvordan sikrer vi de får en god oplevelse

 12. Hvordan hjælper man bedst nye chefer

 13. Forventningsafstemning med crewere, så alle får en god tur

 14. Samspil imellem chefer

 15. Hvordan gør vi det nemt at være den gode gæst

Og BUM – så tænker vi faktisk er der er nok at rive i, udover alt det basale, til vi rammer sommeren engang ???? Vi er allerede godt i gang og glæder os rigtig meget til at arbejde med det hele.

Hvis du er nået hertil ER DU SEJ – tak for det. Dette opslag var et forsøg på ”kort” at opsummere hvad vi arbejder på. I er naturligvis velkomne til at tage fat I os hvis I ønsker noget uddybet eller har spørgsmål.

Og sidst men ikke mindst vil vi sige TAK for alle jeres evalueringer der gør dette arbejde muligt. De langt over 1.000 siders statistik og kommentarer elsker vi at nørde og får rigtig meget ud af. Og på den note trækker vi jo hvert år nogle vindere blandt besvarelserne.

 

I år er vinderne:

Grøn: Amanda Bonnevie

Grøn: Martin Jensen

Roskilde: Kim Lyngby Jørgensen

Cirkus: Julie Telander

LEGO: Katya Steiner Olesen

 

Tillykke til jer, vi sender i juletidens ånd en stor julekurv i jeres retning.

En kæmpe tak til alle jer der nåede helt til vejs ende – godt gået.

/Dit Crewkontor

 

Kæmpe stort tillykke til Vaskeriet - en øvebane for udviklingshæmmede, som i går modtog Muskelsvindfondens Plads til forskelle-pris og 150.000 kr. Puljen finansieres af overskuddet fra salg af T-shirts i forbindelse med Grøn, billetdonationer i forbindelse med billetsalg samt gæsternes pantdonationer under Grøn Koncert.
Det var i år Carpark North, som var ambassadør for prisen i samarbejde med VRS og NOVA ????
Du kan læse mere om Vaskeriet og Plads til forskelle-prisen lige her: https://bit.ly/2r6zGvk
 

×

Oprettelse som frivillig

If you do not have a Danish CPR (a Danish social security number) please send an email to crewet@muskelsvindfonden.dk and we will help you register
Hemmelig adresse
Hemmeligt telefonnummer Jeg giver mit samtykke til indhentning af straffe- og børne-attest via e-Boks med Nem-Id
Jeg acceptere Muskelsvindfondens persondatapolitik, som kan læses HER

× Avatar
Husk mig
Glemt password?

× Avatar

× Avatar
TAK fordi du har valgt at blive frivillig i Muskelsvindfonden - vi glæder os til at se dig på et af vores arrangementer!
Dette er din bekræftelse på at vi har registreret dine oplysninger - nu mangler vi blot politiets godkendelse af din straffeattest og din børneattest, får du modtager en velkomstmail fra os.

Straffeattest & Børneattest godkendelse - hvordan?
Du vil i løbet af den næste uges tid, modtage to mails i din e-Boks, ang. elektronisk samtykke, fra Rigspolitiet.
Du skal blot åbne disse to mails fra Rigspolitiet i din e-Boks og følge anvisningerne - derved giver du Muskelsvindfonden tilladelse til at modtage de nødvendige oplysninger.
Vær opmærksom på at begge samtykkeerklæringer skal godkendes af dig, før din ansøgning kan færdigbehandles.

OBS - Når du har godkendt begge henvendelser fra Rigspolitiet, vil du inden for få dage modtage en velkomstmail (tjek evt. dit spamfilter hvis du ikke har modtaget den senest en uge efter du har givet samtykke.)

Velkomstmailen indeholder dit personlige login samt kode, så du kan logge ind på Crewet.dk og tilmelde dig som frivillig på vores arrangementer.

Mens du venter:
-kan du evt. læse vores Frivillighedshåndbog som fortælle hvad det vil sige at være frivillig hos Muskelsvindfonden. Download den her: https://muskelsvindfonden.dk/crewet/frivillighedshaandbogen/
Vil du gerne læse mere om et specifikt arrangement kan læse turbøgerne for vores større arrangementer. Du kan downloade turbøgerne under punkt 9 i vores FAQ: https://muskelsvindfonden.dk/crewet/faq/

Find os på Facebook MSF Frivillighedskontoret er vores officielle gruppe: https://www.facebook.com/Frivillighedskontoret
Det Grønne Crew er vores frivilliges egen gruppe. Her kan du stille spørgsmål om alt omking vores arrangementer og få et lynhurtigt svar: https://www.facebook.com/groups/4955203005/?fref=ts
Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på crewet@muskelsvindfonden.dk eller på telefon 8948 2222.

Endnu en gang en kæmpe tak til dig, fordi du har lyst til at være frivillig for Muskelsvindfonden.
×