HJEM BLIV FRIVILLIG ARRANGEMENTER OM CREWET KONTAKT OS KALENDER FAQ LOGIN

KampCrew

Vi har indgået et samarbejde med PARKEN i København, der helt enkelt går ud på, at vi skal stille med op mod 75 frivillige til FCK’s hjemmekampe, som en del af PARKEN's Covid19-beredskab.


Opgaven tager 6 timer pr. kamp og mødetidspunktet varierer fra gang til gang afhængig af kamptidspunktet. Opgaven går ud på at holde opsyn med publikum, så corona-restriktionerne overholdes. I bliver inddelt i grupper på fem, som har til opgave at holde opsyn med 500 tilskuere (i et specifikt afgrænset område kaldet "Sale") – ergo du kommer til at stå sammen med andre crewere og du bliver på dagen modtaget af en Fondsansat, som også vil være til stede under afviklingen af kampen.

Vi møder 3 timer før kampstart, hvor alle vil blive instrueret i opgaverne. Der vil være adgang til drikkevarer, kaffe/the og vand, lige som PARKEN som minimum tilbyder en pølse med brød. Ved sene kampe vil der suppleres med eks. sandwich eller lign. De udlåner ligeledes arbejdstøj i form af jakker samt står for alt andet som masker, handsker, sprit, osv. Vi har desværre kun mulighed for at dække transport for Københavnsområdet og sjælland.

Vi ønsker,i forbindelse med kampene, at skabe en masse crew-fællesskab enten før eller efter, afhængigt af kamptidspunkt – men det er naturligvis frivilligt, om man ønsker at deltage i crewhygggen.Vi ønsker at skabe en masse crew-fællesskab i forbindelse med kampene enten før eller efter, afhængigt af kamptidspunkt – men det er naturligvis frivilligt, om man ønsker at deltage i crewhygggen.

Vi glæder os til at se DIG <3

(* pt. kender vi kun kamplanen for de første to FCK hjemmekampe, men tider og datoer vil blive løbende opdateret)


SØNDAG D. 20. SPTEMBER kl. 14.00(mødetid 10.45) - FC København og Brøndby

TIDSPLAN for dagen:
9.00 – Rundstykker, kaffe og Crewhygge i Fælledparken (hvis vejret tillader det, ellers finder vi et andet sted) Har man lyst er man velkommen.
10.45 – Mødes vi foran receptionen i Parken på Per Henrik Lings Alle 2, 2100 KBH
11.00 Instruktion og briefing om opgaverne.
12.00 Dørene åbner.
14.00 Kampstart.
16.00 Kamp slut – udslusning af publikum begynder.
16.30/16.45 TAK for i dag.

SØNDAG D. 4. OKTOBER kl. 20.00(mødetid 16.45) - FC København og FC Nordsjælland.

TIDSPLAN for dagen
15.00– Kage, kaffe og Crewhygge i Fælledparken (hvis vejret tillader det, ellers finder vi et andet sted) Har man lyst er man velkommen.
16.45 – Mødes vi foran receptionen i Parken på Per Henrik Lings Alle 2, 2100 KBH
17.00 Instruktion og briefing om opgaverne.
18.00 Dørene åbner.
20.00 Kampstart.
22.00 Kamp slut – udslusning af publikum begynder.
22.30/22.45 TAK for i dag.

 

 

×

Oprettelse som frivillig

If you do not have a Danish CPR (a Danish social security number) please send an email to crewet@muskelsvindfonden.dk and we will help you register
Hemmelig adresse
Hemmeligt telefonnummer Jeg giver mit samtykke til indhentning af straffe- og børne-attest via e-Boks med Nem-Id
Jeg acceptere Muskelsvindfondens persondatapolitik, som kan læses HER

× Avatar
Husk mig
Glemt password?

× Avatar

× Avatar
TAK fordi du har valgt at blive frivillig i Muskelsvindfonden - vi glæder os til at se dig på et af vores arrangementer!
Dette er din bekræftelse på at vi har registreret dine oplysninger - nu mangler vi blot politiets godkendelse af din straffeattest og din børneattest, får du modtager en velkomstmail fra os.

Straffeattest & Børneattest godkendelse - hvordan?
Du vil i løbet af den næste uges tid, modtage to mails i din e-Boks, ang. elektronisk samtykke, fra Rigspolitiet.
Du skal blot åbne disse to mails fra Rigspolitiet i din e-Boks og følge anvisningerne - derved giver du Muskelsvindfonden tilladelse til at modtage de nødvendige oplysninger.
Vær opmærksom på at begge samtykkeerklæringer skal godkendes af dig, før din ansøgning kan færdigbehandles.

OBS - Når du har godkendt begge henvendelser fra Rigspolitiet, vil du inden for få dage modtage en velkomstmail (tjek evt. dit spamfilter hvis du ikke har modtaget den senest en uge efter du har givet samtykke.)

Velkomstmailen indeholder dit personlige login samt kode, så du kan logge ind på Crewet.dk og tilmelde dig som frivillig på vores arrangementer.

Mens du venter:
-kan du evt. læse vores Frivillighedshåndbog som fortælle hvad det vil sige at være frivillig hos Muskelsvindfonden. Download den her: https://muskelsvindfonden.dk/crewet/frivillighedshaandbogen/
Vil du gerne læse mere om et specifikt arrangement kan læse turbøgerne for vores større arrangementer. Du kan downloade turbøgerne under punkt 9 i vores FAQ: https://muskelsvindfonden.dk/crewet/faq/

Find os på Facebook MSF Frivillighedskontoret er vores officielle gruppe: https://www.facebook.com/Frivillighedskontoret
Det Grønne Crew er vores frivilliges egen gruppe. Her kan du stille spørgsmål om alt omking vores arrangementer og få et lynhurtigt svar: https://www.facebook.com/groups/4955203005/?fref=ts
Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på crewet@muskelsvindfonden.dk eller på telefon 8948 2222.

Endnu en gang en kæmpe tak til dig, fordi du har lyst til at være frivillig for Muskelsvindfonden.
×