HJEM BLIV FRIVILLIG OM CREWET ARRANGEMENTER KONTAKT OS LOGIN

HVAD ER GRØN?

Grøn er en række endagskoncerter, som afholdes hvert år over hele landet i 8 forskellige byer. Musikprogrammet er det samme i hver by og består typisk af 7-9 danske kunstnere.

På Grøn er det helt særlige, at vi flytter alle frivillige og materiel over natten. Det vil sige, at alt som du ser på Grøn i Kolding om fredagen, er præcis det samme, der står klar om lørdagen i Aarhus. Vi er den eneste koncertarrangør i verden, som kan flytte så stor en produktion over natten. Hemmeligheden bag det hele er, at vi i Muskelsvindfonden har verdens mest dedikerede og professionelle frivillige, som hver dag arbejder skulder ved skulder med kærlighed til fællesskabet og respekt for hinanden.

Som på alle vores arrangementer, har vi et mål om, at alle har en god oplevelse og at alle synes det er sjovt at være frivillig. Det betyder blandt andet, at vi har styr på ALT omkring transport, forplejning, indkvartering... - you name it! Du kan dermed koncentrere dig om det frivillige arbejde, og samtidig have overskud til at udføre det med et smil på læben.

HVORNÅR?

En hel tur varer fra onsdag i uge 29 og 11 dage frem, indtil den sidste koncert i Valby er lukket og slukket søndag i uge 30.

Koncerterne fordeler sig således:

4 koncerter(tors-søn) i uge 29 på/i hhv. 10-øren Amager, Kolding, Aarhus & Aalborg.

4 koncerter(tors-søn) i uge 30 i hhv. Esbjerg, Odense, Næstved & Valby.

De tre dage mellem de to koncertblokke (man-ons i uge 30) slapper vi af, sover længe, lader op, hygger og fester vi i Hjallerup i Nordjylland. Vi kalder dagene ”Overliggerdage” og disse dage er kun forbeholdt frivillige, som er med på hele turen.

HVOR MANGE?

Ca. 650 frivillige som er med på hele turen. Derudover er der ca. 60-70 stykker, som kun har mulighed eller lyst til at deltage på 1. halvdel (ons-søn i uge 29) og et tilsvarende antal som "kun" deltager på 2. halvdel (tors-søn uge 30).

Yderlig har vi ca. 200 frivillige, som blot kommer en enkelt eller to dage. Det betyder, at vi hver dag er ca. 700 frivillig som bygger koncertpladsen op, servicerer i barer, boder, lagre, indgang, mv.

I de større byer får vi ekstra hjælp i form af lokalforeningsfrivillige - dvs. frivillige fra eks. lokale fodboldklubber, håndboldklubber, osv., som ved at hjælpe til på Grøn tjener penge til deres forening. Lige som med vores "egne" frivillige kan vi heller ikke undvære lokalforeningsfrivillige, så husk nu at tage godt imod dem. Der er ca. 1800 Lokalforenings frivillige, som fordeler sig afhængigt af gæsteantallet i de enkelte byer.

HVAD KAN MAN LAVE PÅ GRØN?

For at holde styr på så mange mennesker, har vi inddelt alle i ca. 45 enheder, kaldet sektioner, som løser forskellige opgaver.

Nogle er tilknyttet to sektioner - det betyder, at de har en FØR/EFTER-funktion og en UNDER-funktion. Det betyder, at de har en opgave, som de skal løse før og efter koncerten - eks. sætte hegn op og pille det ned igen. Og en anden opgave, de skal løse under koncerten - eks. arbejde i en bod eller bar.

Andre er tilknyttet den samme sektion hele dagen, altså både før, under og efter. Det betyder, at man før koncerten hjælper med at bygge eks. indgangsområdet op, under koncerten arbejder man i indgangen og servicerer gæsterne og efter koncerten hjælper man med at pakke indgangs-området ned igen.

Vi arbejder på at få opdateret en oversigt over de forskellige sektioner.

Når man tilmelder sig til Grøn på enten en hel tur eller en halv tur, har man mulighed for at ønske sektion. Der er ikke garanti for, at man havner der, men vi bestræber os altid på, at flest muligt får opfyldt et af deres ønsker.

Uanset hvilket hold man er på, er det bare hårdt at være på tur i næsten to uger. Men 98% af vores frivillige vil sværge på, at lige præcis deres hold er det sjoveste/bedste/fedeste sted at være. Vores erfaring er, at den gode oplevelse i højere grad handler om fællesskabet på de enkelte hold og ikke så meget om hvilke opgaver de skal løse eller hvor hårdt det er.

HVAD MED TRANSPORT OG OVERNATNING?

Der er arrangeret fællestransport for 12 større byer rundt i landet onsdag i uge 29. Efter den sidste koncert i Valby, sørger vi for, at du bliver kørt tilbage til samme by. Vi dækker den billigste transport til nærmeste opsamlings by. Er du kørestolsbruger og afhængig af din handicapbil, betaler vi kilometerpenge samt broafgift.

Efter koncerterne bliver vi transporteret med busser til skolerne, hvor vi overnatter. I busserne kører du sammen med din sektion. Har du to sektioner vil det være din FØR/EFTER-funktion, du kører med. Det er også dem, du overnatter sammen med på skolen i klasselokale eller gymnastiksal. Det betyder, at du skal medbringe luftmadras/liggeunderlag og en sovepose/dyne.

HVAD HVIS JEG BLIVERSULTEN?

Vi sørger for fuld forplejning – Det vil sige fire måltider om dagen. Morgenmad, frokost og aftensmad indtages på pladsen og natmad, når du ankommer til skolen. Det samme gælder for vand, sodavand og øl. Der er fri adgang til alle drikkevarer, du skal blot være opmærksom på, at det ikke er tilladt, at være beruset mens du er på arbejde. De findes ligeledes enkelte sektioner, som ikke må indtage alkohol i 8 timer, før de møder ind til arbejde.

HVAD NU HVIS JEG HAR FLERE SPØRGSMÅL?

Du er velkommen til at melde dig ind i gruppen ”Grøn Crewere” på Facebook. Der sidder en masse eksperter, som helt sikkert både kan og vil svare på dine spørgsmål. Og så kan du for øvrigt også skrive en besked til os. Det gør du på forsiden nederst – husk at angive dit navn og e-mail, så vi kan svare dig 😊

×

Oprettelse som frivillig

Hemmelig adresse
Hemmeligt telefonnummer Jeg giver mit samtykke til indhentning af straffe- og børne-attest via e-Boks med Nem-Id

× Avatar
Husk mig
Glemt password?

× Avatar

× Avatar
TAK fordi du har valgt at blive frivillig i Muskelsvindfonden - vi glæder os til at se dig på et af vores arrangementer!
Dette er din bekræftelse på at vi har registreret dine oplysninger - nu mangler vi blot politiets godkendelse af din straffeattest og din børneattest, får du modtager en velkomstmail fra os.

Straffeattest & Børneattest godkendelse - hvordan?
Du vil i løbet af den næste uges tid, modtage to mails i din e-Boks, ang. elektronisk samtykke, fra Rigspolitiet.
Du skal blot åbne disse to mails fra Rigspolitiet i din e-Boks og følge anvisningerne - derved giver du Muskelsvindfonden tilladelse til at modtage de nødvendige oplysninger.
Vær opmærksom på at begge samtykkeerklæringer skal godkendes af dig, før din ansøgning kan færdigbehandles.

OBS - Når du har godkendt begge henvendelser fra Rigspolitiet, vil du inden for få dage modtage en velkomstmail (tjek evt. dit spamfilter hvis du ikke har modtaget den senest en uge efter du har givet samtykke.)

Velkomstmailen indeholder dit personlige login samt kode, så du kan logge ind på Crewet.dk og tilmelde dig som frivillig på vores arrangementer.

Mens du venter:
-kan du evt. læse vores Frivillighedshåndbog som fortælle hvad det vil sige at være frivillig hos Muskelsvindfonden. Download den her: https://muskelsvindfonden.dk/crewet/frivillighedshaandbogen/
Vil du gerne læse mere om et specifikt arrangement kan læse turbøgerne for vores større arrangementer. Du kan downloade turbøgerne under punkt 9 i vores FAQ: https://muskelsvindfonden.dk/crewet/faq/

Find os på Facebook MSF Frivillighedskontoret er vores officielle gruppe: https://www.facebook.com/Frivillighedskontoret
Det Grønne Crew er vores frivilliges egen gruppe. Her kan du stille spørgsmål om alt omking vores arrangementer og få et lynhurtigt svar: https://www.facebook.com/groups/4955203005/?fref=ts
Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på crewet@muskelsvindfonden.dk eller på telefon 8948 2222.

Endnu en gang en kæmpe tak til dig, fordi du har lyst til at være frivillig for Muskelsvindfonden.