HJEM BLIV FRIVILLIG ARRANGEMENTER OM CREWET KONTAKT OS KALENDER FAQ LOGIN

FAQ

Hvis du er frivillig på vores arrangementer vil vi rigtig gerne have, du også får adgang til vores billetter. Vi har derfor sørget for, at man som aktiv frivillig i Muskelsvindfonden får rabatbilletter til vores egne arrangementer. Aktiv frivillig defineres hos os som 42,5 timers frivilligt arbejde eller mere, på en sæson. Det tal er sat efter, at man skal være frivillig tilsvarende enten; en halv grøn, en hel cirkusuge eller på roskilde festival (Altså minimum fire arbejdsdage). Alle arrangementer er gældende.

Som aktiv frivillig i Muskelsvindfonden får man automatisk tilsendt følgende:

Billetterne sendes ud løbende: Cirkusbilletter kommer normalt i løbet af maj og Grøn billetter midt juni. Vi laver opfølgningsrunder for alle udsendelser lige op mod arrangementerne, så hvis man ikke var tilmeldt første gang, vi sendte linket rundt, så kommer man med på listen i næste runde. Vi kan desværre ikke skaffe billetter til Roskilde Festival, da det ikke er vores eget arrangement.

 

Arrangementsspecifikke billetter

Udover rabatbilletterne giver vi nogle særlige fordele til det arrangement, man er frivillig på.

Hvis man er aktiv frivillig på:

Antallet af timer du ugentligt må yde frivilligt arbejde, når du modtager dagpenge eller efterløn er fire timer. Alle der arbejder mere end fire timer ugentlig med frivilligt arbejde, der har karakter af lønarbejde, vil blive modregnet i deres ydelse. Dette er den generelle regel. Men da der ikke findes nogle specifikke regler for frivillige i musiklivet og A-kasserne tolker den forskelligt, er det op til dig selv at tage kontakt til din A-kasse. Det er vigtigt, at I sammen får afstemt hvorvidt og hvor meget, du må arbejde som frivillig på vores arrangementer. Vi mener ikke, at frivilligt arbejde i Muskelsvindfonden har karakter af lønnet arbejde, men på den anden side ønsker vi naturligvis heller ikke, at nogen "kommer i klemme" i systemet. Så opfordringen lyder: Tag kontakt til din A-kasse og afstem ovenstående, inden du skal afsted som frivillig, så der ikke bliver nogle problemer med din ydelse. Hvis du modtager kontanthjælp, er der som udgangspunkt ingen begrænsning på, hvor meget frivilligt arbejde, du må yde. Det eneste krav er, at din frivillige indsats ikke må påvirke din rådighedspligt.

Vi ønsker at indhente straffe- og børneattest på alle vores frivillige da et krav for os er at alle vores frivillige skal kunne fremvise ren straffe- og børneattest. En straffeattest viser om du har begået nogen former for kriminalitet. En børneattest er en straffeattest, som indeholder oplysninger om visse seksualforbrydelser begået mod børn under 15 år. Som privatperson kan du ikke bestille en børneattest på dig selv. Virksomheder, myndigheder og foreninger kan bestille børneattester på medarbejdere og frivillige m.v., der har eller har mulighed for at opnå direkte kontakt med børn og unge under 15 år.

Frivillighedsbevis er et bevis der viser hvor mange timer du har lagt i indeværende år på vores arrangementer. Du kan frit printe det og evt. vedlægge det dit cv når du søger job eller uddannelse.

Du kan til hver en tid opdatere dine oplysninger under din "Mine oplysninger" øverst i menuen, når du er logget ind.

Du kan selv gå ind og afmelde dig et arrangement. Det gør du under "tilmelding". Vælger det arrangement du ønsker slette. Trykker flueben fra i firkant og tryk opdater. Du får derudover en mail fra os, hvor vi bekræfter, at du er taget af arrangementet.

Ja, hvis alle pladser er besat, kommer man på en venteliste. Når du tilmelder dig et arrangement vil vores system gå ind og se om vi har nok frivillige med. Har vi nok, får du en mail hvorpå der står du er på venteliste. Du vil automatisk få besked så snart du kommer af ventelisten og skal med.

Når du tilmelder dig et arrangement vil du automatisk modtage en bekræftelse fra systemet, at du er tilmeldt. Når du har modtaget den, betyder det, at du skal med på arrangementet.

×

Oprettelse som frivillig

Hemmelig adresse
Hemmeligt telefonnummer Jeg giver mit samtykke til indhentning af straffe- og børne-attest via e-Boks med Nem-Id

× Avatar
Husk mig
Glemt password?

× Avatar

× Avatar
TAK fordi du har valgt at blive frivillig i Muskelsvindfonden - vi glæder os til at se dig på et af vores arrangementer!
Dette er din bekræftelse på at vi har registreret dine oplysninger - nu mangler vi blot politiets godkendelse af din straffeattest og din børneattest, får du modtager en velkomstmail fra os.

Straffeattest & Børneattest godkendelse - hvordan?
Du vil i løbet af den næste uges tid, modtage to mails i din e-Boks, ang. elektronisk samtykke, fra Rigspolitiet.
Du skal blot åbne disse to mails fra Rigspolitiet i din e-Boks og følge anvisningerne - derved giver du Muskelsvindfonden tilladelse til at modtage de nødvendige oplysninger.
Vær opmærksom på at begge samtykkeerklæringer skal godkendes af dig, før din ansøgning kan færdigbehandles.

OBS - Når du har godkendt begge henvendelser fra Rigspolitiet, vil du inden for få dage modtage en velkomstmail (tjek evt. dit spamfilter hvis du ikke har modtaget den senest en uge efter du har givet samtykke.)

Velkomstmailen indeholder dit personlige login samt kode, så du kan logge ind på Crewet.dk og tilmelde dig som frivillig på vores arrangementer.

Mens du venter:
-kan du evt. læse vores Frivillighedshåndbog som fortælle hvad det vil sige at være frivillig hos Muskelsvindfonden. Download den her: https://muskelsvindfonden.dk/crewet/frivillighedshaandbogen/
Vil du gerne læse mere om et specifikt arrangement kan læse turbøgerne for vores større arrangementer. Du kan downloade turbøgerne under punkt 9 i vores FAQ: https://muskelsvindfonden.dk/crewet/faq/

Find os på Facebook MSF Frivillighedskontoret er vores officielle gruppe: https://www.facebook.com/Frivillighedskontoret
Det Grønne Crew er vores frivilliges egen gruppe. Her kan du stille spørgsmål om alt omking vores arrangementer og få et lynhurtigt svar: https://www.facebook.com/groups/4955203005/?fref=ts
Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på crewet@muskelsvindfonden.dk eller på telefon 8948 2222.

Endnu en gang en kæmpe tak til dig, fordi du har lyst til at være frivillig for Muskelsvindfonden.
×