HJEM BLIV FRIVILLIG ARRANGEMENTER OM CREWET KONTAKT OS KALENDER FAQ NYHEDER LOGIN

CREWET.DK
– stedet for Muskelsvindfondens frivillige

Crewet [udtales kræwet] er navnet på Muskelsvindfondens frivillige. Uden frivillige – ingen Muskelsvindfond. Det er crewet, der får Muskelsvindfondens indsamlingsaktiviteter til at lykkes, og som frivillig gør du en STOR forskel for Muskelsvindfondens medlemmer.

Muskelsvindfonden er skabt af mennesker med muskelsvind og arbejder for at styrke mennesker og familier, der har sygdommen inde på livet. Muskelsvindfondens tilgang er, at der skal være plads til alle, og at alle mennesker skal kunne leve et aktivt liv som en del af samfundet. Derfor arbejder Muskelsvindfonden politisk for at skabe de bedst mulige rammer og vilkår for mennesker med handicap, ligesom vi konstant gennem kommunikation, frivillighed og indsamlingsarrangementer forsøger at skubbe til fordomme. Muskelsvindfondens historie går tilbage til 1971, da foreningen blev stiftet i protest mod, at der stort set intet blev gjort for mennesker med muskelsvind.

Frivillige hos Muskelsvindfonden - Plads til forskelle
I Muskelsvindfonden arbejder vi ud fra visionen om, at der skal være plads til forskelle, og at det skal være sjovt at være frivillig. Styrken i crewet er netop forskellene! Alle har noget at bidrage med og dermed en stor værdi for fællesskabet.

Det der kendetegner en crewer (frivillig) er, at man er en positiv bidragyder. Til gengæld får man unikke oplevelser, bliver en del af et unikt fællesskab. Man skal kun tænke på at yde sit bedste, da Muskelsvindfonden altid opstiller de bedst mulige rammer for vores crewere. I 1983, blev den første Grøn Koncert afholdt med 40 frivillige. I dag har vi ca. 1400 aktive frivillige. Vi har skabt en frivillighedskultur, som lever værdien om “Plads til forskelle”.

Er du ny og overvejer at blive frivillig på et eller flere af Muskelsvindfondens arrangementer, kan du finde mange flere oplysninger om det at være frivillig i Muskelsvindfonden. Du finder tilmeldingsformularen ovenfor under "BLIV FRIVILLIG".

Velkommen til – vi er mange, der er glade for at se dig!

1400+
Glade frivillige
35+
Kørestolsbrugere
300.000+
Glade publikummer
152.000+
Timers frivilligt arbejde

INDSAMLINGSARRANGEMENTER

Indsamling til Muskelsvindfonden foregår gennem arrangementer, der tjener penge til Muskelsvindfondens aktiviteter, samt skaber opmærksomhed om foreningens arbejde og giver publikum en sjov og anderledes oplevelse. Fest, musik og livsglæde har præget de fleste arrangementer, som Muskelsvindfonden har stået for gennem tiderne. Vores fire største arrangementer i dag er Grøn, Cirkus Summarum og Cirkus Jul.
Læs mere om vores arrangementer her…

CIRKUS

CIRKUS SUMMARUM

CIRKUSJUL

CIRKUS JUL

GROEN

GRØN

KampCrew

KAMPCREW

ANDET

ANDET

FRIVILLIGPORTRÆTTER

CIRKUS

Nada Hawa, 37 år
"Sjovt og sejt at være cirkusfrivillig"

CIRKUSJUL

Michael Andersen, 40 år
"Følelsen af at gøre en forskel"

GROEN

Charlotte Nielsen, 29 år
"Fordi jeg ikke kan lade være"

HVAD GÅR PENGENE TIL?

Når sommerens indsamlingsaktiviteter (Grøn & Cirkus Summarum) er afviklet og pengene skal fordeles til Muskelsvindfondens aktiviteter, så får medlemsafdelingen travlt.

Vi er i gang året rundt, og møder medlemmer fra ca. 30 aktive grupper og diagnose netværk, afholder 4 sommerlejre, Påske Camp for de unge, efterårslejre, div. temadage og møder i ALS pårørendegrupper.
[Vis mere]
Vi er på farten en stor del af tiden, og møder gennem året ca. 800 – 1100 medlemmer på Musholm eller andre steder i landet. I 2019 voksede Muskelsvindfondens medlemsskare med 600 medlemmer. Vi er nu oppe over 3100 medlemmer. Hver en øre medlemsafdeling tildeles går til at styrke medlemmerne til hverdagen med muskelsvind. Give dem et åndehul, hvor der er plads til snak, erfaringsudveksling, oplevelser og hvor de prøver sig selv af (især børn og unge). Og hver gang de frivillige skaber et godt år – så får vi ekstra travlt. For så er der plads til mere for flere. Hvad laver medlemmerne så? Og det kan de takke jer for. Medlemmerne er rent ud sagt pisse-stolte af at foreningen selv tjener pengene, at så mange frivillige bruger musklerne på at tjene penge til de mange weekender og sommeruger, hvor medlemmerne mødes. Selv om vi ikke er så store (medlemstal), så har vi medlemmer der efter snart 50 års foreningsarbejde er klar til at stå frem, kæmpe deres sag og være noget for andre. Det kan de, fordi der er nogen der bruger deres sommer på at sikre den økonomi der skal til.
CREWET

OPLEVELSER FOR LIVET

Billede1
Billede2
Billede3
Billede4
Billede5
Billede6
Billede7
Billede8

KONTAKT OS

På Frivillighedskontoret er vi 3 personer; Jacob Bostrup, Julia Naldal og Gitte Valentin. Vores fornemste opgave er at få alle frivillige til at føle sig set, hørt og forstået. Vi kører efter et årshjul med indsatsområder og koordinerer de mange opgaver der hører til, når så mange frivillige skal på landevejen gennem 3 måneder.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på såvel email, telefon eller ved at sende os en kort besked nedenfor. Vores telefontider er mandag til torsdag kl. 9:00-15:00. Hvis du vil ringes op udenfor vores telefontid, kan du skrive det i en mail eller nedenfor.

Kongsvang Alle 23, 8000 Aarhus
+45 8948 2222
crewet@muskelsvindfonden.dk

Kig ind til en fremragende kop , eller send os en besked:

×

Oprettelse som frivillig

If you do not have a Danish CPR (a Danish social security number) please send an email to crewet@muskelsvindfonden.dk and we will help you register
Hemmelig adresse
Hemmeligt telefonnummer Jeg giver mit samtykke til indhentning af straffe- og børne-attest via e-Boks med Nem-Id
Jeg acceptere Muskelsvindfondens persondatapolitik, som kan læses HER

× Avatar
Husk mig
Glemt password?

× Avatar

× Avatar
TAK fordi du har valgt at blive frivillig i Muskelsvindfonden - vi glæder os til at se dig på et af vores arrangementer!
Dette er din bekræftelse på at vi har registreret dine oplysninger - nu mangler vi blot politiets godkendelse af din straffeattest og din børneattest, får du modtager en velkomstmail fra os.

Straffeattest & Børneattest godkendelse - hvordan?
Du vil i løbet af den næste uges tid, modtage to mails i din e-Boks, ang. elektronisk samtykke, fra Rigspolitiet.
Du skal blot åbne disse to mails fra Rigspolitiet i din e-Boks og følge anvisningerne - derved giver du Muskelsvindfonden tilladelse til at modtage de nødvendige oplysninger.
Vær opmærksom på at begge samtykkeerklæringer skal godkendes af dig, før din ansøgning kan færdigbehandles.

OBS - Når du har godkendt begge henvendelser fra Rigspolitiet, vil du inden for få dage modtage en velkomstmail (tjek evt. dit spamfilter hvis du ikke har modtaget den senest en uge efter du har givet samtykke.)

Velkomstmailen indeholder dit personlige login samt kode, så du kan logge ind på Crewet.dk og tilmelde dig som frivillig på vores arrangementer.

Mens du venter:
-kan du evt. læse vores Frivillighedshåndbog som fortælle hvad det vil sige at være frivillig hos Muskelsvindfonden. Download den her: https://muskelsvindfonden.dk/crewet/frivillighedshaandbogen/
Vil du gerne læse mere om et specifikt arrangement kan læse turbøgerne for vores større arrangementer. Du kan downloade turbøgerne under punkt 9 i vores FAQ: https://muskelsvindfonden.dk/crewet/faq/

Find os på Facebook MSF Frivillighedskontoret er vores officielle gruppe: https://www.facebook.com/Frivillighedskontoret
Det Grønne Crew er vores frivilliges egen gruppe. Her kan du stille spørgsmål om alt omking vores arrangementer og få et lynhurtigt svar: https://www.facebook.com/groups/4955203005/?fref=ts
Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på crewet@muskelsvindfonden.dk eller på telefon 8948 2222.

Endnu en gang en kæmpe tak til dig, fordi du har lyst til at være frivillig for Muskelsvindfonden.
×